DYVON, praktijk voor uw gezondheid

In onze moderne maatschappij staat welvaart hoog in het vaandel en welzijn zeer laag. Onze prioriteiten liggen vaak hoger in het materialisme dan in onze eigen gezondheid. Je leeft bijna 24 uur per dag met stress, je hebt overal tijd voor, behalve voor jezelf. Je loopt jezelf voorbij, elke dag weer. En dan vind je het gek dat je ziek wordt. Waarom je ziek wordt daar sta je alweer niet bij stil, want daar heb je geen tijd voor. Maar jij bent wel diegene die het kan proberen te voorkomen. Hoe? 

Door bewuster te gaan leven. Zoals je tijd vrij kunt maken voor al die andere dingen, kun je ook eens tijd vrij maken voor jezelf. Als je ziek bent ga je naar de dokter en die schrijft en recept uit en je gaat weer naar huis. Na een poosje ben je misschien van je kwaaltje af, maar even later dient zich de volgende kwaal weer aan. En zo ga je maar door. Je kunt je ook eens afvragen waarom je “ziek” wordt. Hoe sta je ten opzichte van jezelf in het leven? Ben je tevreden met jezelf, je werk, je gezinssituatie, je vrije tijd, enz.

Neem die dingen eens onder de loep en ga kijken wat je als eerste eventueel wilt veranderen en wat daar dan voor nodig is om die verandering door te voeren. Zet alles voor jezelf eens op een rij van wat JIJ wilt en niet wat een ander denkt dat jij wilt of zou moeten doen.

Je wordt bij wijze van geboren als een cirkel, “The circle of Life” maar door onze directe omgeving wordt er een vierkantje van je gemaakt. Dat accepteer je een aantal jaren maar dan wil je die hoekjes, die niet bij je horen, weer kwijt. Je wilt weer terug naar je oorspronkelijke vorm, alleen dan gevuld met persoonlijke groei. Dit gaat niet gemakkelijk en soms lijkt het, door alle invloeden van buiten af, niet te doen. Soms is een goede vriend genoeg, maar vaak heb je iemand nodig die je net dat beetje meer kan geven, waardoor jij inzichten kunt krijgen, die nodig zijn je daar te brengen waar jij wilt zijn.

Bij praktijk DYVON kun je terecht voor diverse behandelingen die bij kunnen dragen tot een algehele verbetering van lichaam en geest. Welzijn komt hierdoor in een hoog vaandel te staan en gaat welvaart een andere betekenis krijgen.

Op locatie of bij u thuis is ook mogelijk mocht Dedemsvaart te ver rijden voor u zijn.

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE