Welkom in het gastenboek van DYVON

Plaats uw reactie hier:

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Bonnyin, 21. jul, 2017
Ik hou van de foto's die je deelt, en heel mooi webdesign.
E-mail:
Website:
Geschreven door Els, 9. mrt, 2017
Afgelopen december kwam ik voor een bodyscan bij Yvonne, enigszins sceptisch. Het was voor mij een second opinion na een teleurstelling bij een ander adres, waar ik na een jaar weinig resultaat had geboekt, ondanks een streng dieet.Veel geld kwijt aan veel supplementen die voor de helft totaal niet aangeslagen waren. Ontmoedigend als het dan niet echt wat doet.Yvonne heeft me heel goed geholpen, na 1 behandeling en een reinigingskuur van 6 weken ben ik stukken opgeknapt. Met wat andere supplementen voel ik me nu zoals ik me lang niet heb gevoeld. Sommige chronische ziekten gaan niet weg menselijkerwijs gesproken, maar ik heb nu meer energie en daar geniet ik erg van! Ik zit weer in een opwaartse spiraal. Hartelijke dank Yvonne voor je behandeling en meedenken om het ook financieel voor mij mogelijk te maken! Ik heb gemerkt dat mensen helpen je passie is!
Geschreven door annlucky, 5. jan, 2017
Ik houd van honkbal. Het spel stond me de invloed om kinderen te beïnvloeden op een positieve manier. Dit geeft mij een kans om een aantal maatschappelijke vraagstukken te praten.
Geschreven door sokuvo, 18. sep, 2016
Leuke site proficiaat.021
Geschreven door anoniem, 16. jun, 2016
Dag Yvonne,

Heb net alles uitgeprint. Ben er blij mee. Lees later alles door. Ben benieuwd. Ook hoe ik er dan mee om zal gaan.

Weet wat me ONDER ANDERE te doen staat de komende dagen.

Het is goed dat je me alles toegestuurd hebt.
Om een beetje inzicht te krijgen is het verstandig van je dat je me een korte samenvatting hebt gegeven van de bodycheck. Dat beschermt mezelf ook om alles tot op de bodem uit te gaan zoeken.
Het is een duidelijke weergave. Positief is ook dat de scherpe kantjes er wat afgehaald worden. Ik zou iets ernstiger uit kunnen leggen als nodig is.
Hoopvol is dat het eigenlijk allemaal gebaseerd is op de stress. Ik noem het vanaf nu nervositeit wat toch wat beter klinkt.
Met het verslag wil ik aan de slag. Gezondheid Is me alles waard.
Wat je me toegestuurd hebt zit goed in elkaar zo lijkt het. Ik kan wel zien dat er een kop, een heleboel ertussen en een staart aan zit.
Ik voel me gesteund en vind het een fijn idee, mocht ik nog vragen hebben, dat ik dan via de mail alsnog gebruik mag maken van je kennis.
Vanmorgen heb ik een volkoren brood van rogge gehaald. Ook over de bakingsoda en het Aloë Vera sap wil ik bij de reformwinkel mijn licht eens opsteken.
Je hebt gelijk ik moet mijn neiging tot analyseren, het bekijken van nieuwsprogramma’s, politieke programma’s en het lezen van kranten het beste helemaal loslaten.
Ook moet ik minder brood gaan eten en misschien mijn warme eten ook wat minderen.
Daardoor krijgt het lichaam meer tijd om zijn energie te steken in het controleren en herstellen van de zuurtegraad.
De dieetboter is weggegooid en roomboter wordt nu gebruikt.

Ik dank je voor je moeite Yvonne en de tijd die je extra voor mij uitgetrokken hebt. (realiseerde ik me pas achteraf )
Geschreven door Gea Hagen, 16. jan, 2016
Hallo Aart en Yvonne, leuk om jullie op deze manier te volgen. Hier is het koud, nat, winderig...en ook morgen nog kans op sneeuw brrrrr. Stuur maar wat warmte deze kant op xxx
E-mail:
Geschreven door Gini, 22. dec, 2015
Hallo Yvonne,dankzij de meting ontdekt dat het staartbeen scheef staat;ontsteking aan een tand,verder gaat dankzij het voedings-advies een stuk beter.We gaan door,bedankt Yvonne!!
P.S.Graag nog een voedings-advies m.b.t.voeding voor slijmvlies-opbouw.
E-mail:
Website:
Geschreven door Erna, 5. apr, 2015
Hallo Yvonne,

Afgelopen week hebben mijn man en ik voor het eerst kennis gemaakt met jou en je Body Scan in een G&W winkel. Onze conclusie: heel leerzaam en verhelderend, en we maken zeker over een paar maanden een nieuwe afspraak met je, maar dan in je praktijk, om te zien of de verbeterpunten, die je aangaf, ook inderdaad bereikt zijn. Tot ziens!
Han en Erna
E-mail:
Geschreven door Loesje, 28. jan, 2015
Dankzij de allereerste meting zijn een heleboel dingen naar voren gekomen, voor mij bekende, maar ook onbekende dingen.
Na een aantal behandelingen ben ik op de goede weg en heb meer energie dan ooit.
Ik heb ook veel minder pijn dan voor de behandelingen. Daarnaast hebben de door Yvonne aangeraden voedingssupplementen en voedingstips een zeer goede uitwerking op mij.

Yvonne bedankt voor alles!!!!
Geschreven door Richard Hiemstra, 21. dec, 2014
hallo Yvonne

als eerste zou ik je willen bedanken, voor het terug laten brengen van die sportieve jongen in mij.
ik ben nou 20 jaar en heb al 4 jaar last van mijn spieren vooral na en tijdens het sporten.
door de vele klachten in mijn familie en het niet kunnen ontdekken wat er met me is heb ik er vrede mee kunnen sluiten maar doordat ik een tip kreeg van een familielid om even bij julie onder de scan te gaan is mijn leven echt een stuk verbeterd want er kwam namelijk uit dat ik lijd aan de ziekte van lyme (borrelia) gelukkig vertelde je me dat ik er aan behandeld kon worden weekelijks een keer en nu 5 behandelingen verder ben ik weer als een jonge koe die het weiland weer in mag voel me super goed energie level is echt omhoog gegaan en kan weer zonder pijn lekker gaan sporten ik ben jou Yvonne echt heel dankbaar en geef de mensen die de zelfde klachten als mij hebben als tip om echt een keer een kijkje bij jou te nemen
E-mail:
Geschreven door Sandra de Haan, 23. nov, 2014
Hallo Yvonne,

Bedankt voor de bodyscan van afgelopen mei. Ik heb deze bodyscan laten doen om dat ik vanaf mijn 40ste levensjaar verschillende klachten kreeg oa. slapeloosheid, schimmelinfecties, blaasontstekingen, maag/darm klachten, ontstoken tandvlees en verhoogd cholesterol. Elke winter werd ik ziek en bleef ik door kwakkelen. Het duurde maanden voordat ik weer hersteld was. Zelf ging ik veel lezen en dokteren om van mijn klachten af te komen, maar niets hielp. Na de meting van de bodyscan heb ik voedingsadvies gekregen. Dit heb ik trouw opgevolgd. Ik ben gaan ontzuren en detoxen om mijn lever aan te pakken. Al naar een paar maanden werd mijn weerstand beter, en heb geen klachten meer gehad zoals hier boven beschreven. Zelfs mijn cholesterol is weer op normaal pijl. Ik voel me fitter en energieker. Geweldig dat er de mogelijkheid is van een bodyscan wat ook nog betaalbaar is, want ja gezondheid staat op nummer 1.
E-mail:
Geschreven door Edmé, 7. sep, 2014
Hoi Yvonne,

Na de bodyscan heb ik wat tips gekregen om bepaalde voedingssupplemente te gebruiken. Daarna heb ik 4 behandlelingen gehad. Daardoor ben ik zowel mentaal als fysiek behoorlijk opgeknapt. Ik heb me voorgenomen om elk jaar preventief te laten checken.
E-mail:
Geschreven door Geri, 6. jul, 2014
Hallo Yvonne,

a 4 behandelingen gehad te hebben kan ik weer normaal lopen, had n.l. veel last van mijn spieren, ook was er veel onbelans in het lichaam. Ik voel mij in alles veel lekkerder en geef mijn lichaam weer een dikke voldoende!
De behandelingen en goede uitleg heb ik als heel prettig ervaren.


E-mail:
Geschreven door Willem Keim, 4. jul, 2014
Hoi Yvonne,
Hier even een feedback van een tevreden klant. De uitleg was prima, en heb de adviezen keurig op gevolgd. Na 5 weken zit ik geestelijk er een stuk fijner voor Lichamelijk voel ik mij goed, er is wel iets gebeurt van binnen. Bedankt voor het fijne contact.
E-mail:
Geschreven door Tania Kramer, 1. jul, 2014
Hoi Yvonne...wil je bedanken voor de goede behandeling en goede tips, ik ga er zeker mee door, ik ben er nog niet maar gaat helemaal goed komen!!
Groetjes Tania
E-mail:
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE