Blog

Dag van vertrek, gisteravond nog tig keer mijn koffer en tas omgepakt, herpakt, moeilijk te voelen wat 20 kilo is. Ga met 1 koffer minder terug dus moet de boel omgooien. Hopenlijk is het goed zo, heb geen zin om op het vliegveld nog van alles om te pakken.

Om 9 uur weggegaan om Cees op te halen, wel gezellig om samen naar het vliegveld te gaan. 

Bij de incheck balie aangekomen, koffer op de band, precies 20 kilo! Top!

Gelukkig op tijd vertrokken, eerste uurtje even ogen dicht gehad, een beetje verdrietig dat ik terug vlieg maar ook blij om iedereen weer te zien.

Daarna 4 uur lang gelezen, de mensen naast mij ook, dus lekker rustig.

En dan, op  vliegveld Weeze aangekomen zag ik naar twee weken eindelijk mijn hubby weer, heerlijk!

Dit was mijn Gran Canaria avontuur, ik denk nog niet afgelopen, misschien in september weer terug voor 2 weken. We zullen zien.

 

Vandaag dan echt mijn laatste dag hier aan het werk. Twee klanten gehad, erg leuk en gezellig. Alles is ingepakt. Vanavond nog wat spullen naar een vriend toe brengen zodat we daar weer gebruik van kunnen maken wanneer we weer terug komen.

Straks even naar de Volendammer om een hapje te eten. En dan is het gedaan met de pret, helaas. Morgen om 9 uur vertrekken om Cees op te halen, toevallig hebben we de zelfde vlucht.

Hasta Luego Gran Canaria!

Maandag, dinsdag en woensdag, het besef dat ik vrijdag alweer naar huis ga. Een beetje dubbel, blij om weer naar Aart en kids te gaan en iedereen weer te zien, maar jammer omdat ik het hier ontzettend naar mijn zin heb, het voelt als thuis. Ontzettende leuke mensen ontmoet, hartelijk, gezellig. En het weer doet natuurlijk ook veel.

Gelukkig wel wat klanten gehad deze week, zo langzamerhand komt het van de grond. Als ik langer zou blijven weet ik zeker dat het hier wel gaat lukken. Maar dat heeft wel langer de tijd nodig dan 1 maand. 

Iedere klant die ik heb gehad is razend enthousiast en blij. Vele omdat ze eindelijk ontdekken waar hun klacht vandaan komt en wat ze er aan kunnen gaan doen. Als ik deze mensen de juiste weg op heb kunnen krijgen is het het allemaal weer waard geweest. Wat heb ik toch een mooi vak!

Even niets van mij gehoord. Niet zoveel te melden. Vrijdag gelukkig wat afspraken gehad in Bahia Feliz en thuis. Open air praktijk is toch wel leuk!

Zaterdag afspraak gehad met Astrid, Nederlandse dame met een groot netwerk. Wie weet, komt daar nog wat uit.

Zaterdagavond bij Evert en Patricia gegeten, was gezellig om even weer bij te kletsen.

Zondag echt een rustdag gehad, van de zon genoten, veel vitamine d opgedaan.

Vanmorgen weer acquisitie gedaan. Eerst naar de open air fitness in playa. Helaas had hij een afspraak dus kon hem niet spreken. Nu voor volgende week maandag 11.00 uur afgesproken. Daarna na een massage salon waar ik ook al eerder was geweest, het was daar erg rustig dus hij verwachte niet veel klanten voor mij er uit. Toen maar weer naar het hotel en daar wat uitdraaien afgegeven zodat klanten kunnen zien wat een scan inhoud. 

Nog even naar de Lidl om Haverbrood op te halen, dat is toch zo lekker!

Je kunt hier in de winkels zien dat ze berekend zijn op toeristen uit Europa, wat een verscheidenheid aan producten is hier te koop. Niet te geloven zo'n ruim assortiment. Wel lekker hoor, gelukkig hebben ze nu ook alle gezonde producten te koop, ook nog maar sinds een jaar hier hoor. Voor heen hadden ze daar echt nog niet van gehoord.

Nu nog ff wat lezen en dan naar bed. Morgen om 10.00 uur een klant in Bahia Feliz.

 

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE