Blog

Dag 2

 

Dag 2

Slecht geslapen natuurlijk. What else is new. Keihard bed, dus vandaag eerst maar eens even een dekbed over het matras gedaan, hopenlijk vanacht wat zachter liggen en beter slapen. Lekker buiten ontbeten in de zon.  Alles van de bodyscan op orde gemaakt. Weer in de juiste koffer en alles weer bij elkaar. Klanten kom maar op, ik ben er klaar voor.

Eerst maar eens even boodschappen doen, op de kaart had Aart een shopping centre gezien wat er erg mooi uit zag, lees echt: zag! Toen we er aan kwamen was het in een vreselijk vervallen staat. Wat zonde! Er waren nog maar een paar winkels open, in 1 winkel maar even slippers gekocht, vrouw ook weer gelukkig, ze had wat verkocht. Toen maar op weg naar een ander shoppingcentre die ik gisteren onderweg had gespot langs de snelweg.

We hadden natuurlijk nog het nodige te regelen met de rabobank. In het shoppingcentre hadden ze gratis wifi dus wij daar maar even op een bankje plaats genomen en inloggen op de I pad. Tig keer proberen, maar vergeet het maar. Creditcard kon niet ingelogt worden. Dan maar weer bellen met de Rabobank, had er vanmorgen ook al mee gebeld maar zij zeiden dat we het konden doen via internetbankieren. Nou, mooi niet dus. Na het zoveelste telefoontje zei de creditcard maatschappij dat de bank het a la minuut voor ons kon regelen. Duh, hoe zo? Weer de Rabobank bellen, weer uitleggen, oh, de creditcard, bij deze geactiveerd. Zucht, dit had dus vanmorgen gewoon binnen 2 minuten geregeld kunnen worden. Op naar de pinautomaat om te checken of hij het doet. Gegevens opvragen kon niet, toen maar geld opnemen, dus voor de tweede keer kaartje erin, blijft hij er in zitten en doet het niks meer, AAAch, schrik, nee toch, ingeslikt! Wij in de stress, overal op drukken, maar na even ging hij gelukkig toch verder pfffff. En ja hoor, eindelijk was het goed.

Aangezien wij om 15.00 uur op het vliegveld wilde zijn en het volgens Aart hal 14.10 uur was wij weer in de auto en reden we weg. Toen zag ik hoelaat het was op het klokje van de auto, geen 14.10 uur maar 13.10 uur. Oeps, vergeten je horloge terug te zetten schat? Dus wij maar weer terug naar de parkeerplaats, opnieuw parkeren en toen maar boodschappen doen.

Terug naar huis, boodschappen uitladen en daarna naar het vliegveld.

Daar aangekomen stond er een mega rij natuurlijk. Eerst maar eens afwachten, maar ja, er kwamen alleen maar meer mensen bij, dus toch maar in de rij gaan staan. Een schrale troost, er waren meer mensen met creditcard problemen hahaha, niet leuk voor die mensen maar voelde me iets minder dom. Na 45 minuten in de rij te hebben gestaan eindelijk aan de beurt. Toen hij zag dat ik 53 dagen bleef en ik vertelde dat ik hier ging werken kregen we  een mooie Fiat 500 L mee. Veel groter dan wat we hadden geboekt! Een mooie grote luxe uitvoering, rijdt prachtig.

Tijdens het wachten belde Clotilde van het Wellnesscentre, afspraak gemaakt voor woensdagochtend 9 uur(pfff, zo vroeg?! hahaha) Ben benieuwd wat er gaat gebeuren.

Om 17.15 uur eindelijk thuis en toen pas voor het eerst van de zon genieten met een Ron Miel (Canarios drankje)en Doritos met dipsaus. Wat een genot!

Toen de zon niet meer op het terras scheen heeft Aart eten gekookt en hebben we boven op het balkonterras nog kunnen genieten van onze maaltijd in de zon met een prachtig uitzicht.

Nu heerlijk op de bank dit verhaal schrijven, Aart zit zijn Spaans bij te spijkeren via de tv(hahaha). Helaas geen normale zender te vinden en alles ook nog gesynchroniseerd wat al Engels of Duits is.

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE