Blog

Dag 3

Dag 3

Vannacht wat beter geslapen maar nog verre van optimaal. Hopenlijk kan ik vandaag de wietolie ophalen bij Evert. Elke ochtend rond een uur of 5/ half 6 komt de vuilniswagen langs om de afvalbak leeg te halen. Wat een lawaai! Rond 9 uur beginnen ze bij de tennisbaan, ze zijn daar muurtjes aan het metselen, wat een geschreeuw die Spanjaarden, niet normaal.

Het was bewolkt vanmorgen maar de zon breekt gelukkig al wat door.

Net even lekker gedoucht, haartjes weer fris en fruitig. Heerlijk gesopt met de douche gel die ik van Raha heb gekregen.  Aart gaat zo naar de kapper en dan kan ik daar op wifi. Helaas nog geen wifi kunnen organiseren in ons huis. We zitten nu ´s avonds maar een beetje te zappen. Met wifi kunnen we lekker films gaan kijken met Kodi die Monica thuis al geìnstalleerd had op onze laptops en I pads. Maar ja, geen wifi, geen Kodi.

Zo dat was dag 3. Was weer zeer enerverend. Weer vol uitdagingen.

Vanmorgen Aart eerst naar de kapper, nou die heeft de beurt van zijn leven gehad, uh, knipbeurt dan hè. Geknipt worden door een homo, tja, dan moet je net bij Aart zijn hahaha. Zelfs zijn wenkbrauwen zijn eindelijk geknipt! Dat werd tijd. Na het knippen nog een lekkere wasbeurt gehad, de haren dan dus hè. Ziet er weer helemaal als nieuw uit.

Na deze happening naar huis en ff wat eten. Toen op naar Mediamarkt in Centro Commercial Terazza, goed half uur rijden van hier, net boven het vliegveld gelegen. Wat een prachtig centrum, mega groot, vele outlet stores en alles super goedkoop. Had beter een lege koffer mee kunnen nemen hahaha. Nog wel ff een joggingpak gekocht voor weinig, heerlijk voor 's avonds thuis en een nette werkbroek.  Daarna op naar de mediamarkt voor een wifi dongel en een printer. Gelukkig goed geslaagd, niet goedkoop, maar elke keer over je bundel heen gaan is nog veel duurder.

Thuis gekomen de wifi installeren,  niet dus. Waarom zit het nou nooit eens een keer mee. Morgen dus maar even bellen met de service in Nederland waarom het niet lukt. Toen de printer maar uitpakken, bleek er geen kabel bij te zijn voor naar de laptop, grrrrr. Soms zit het mee, soms zit het tegen. Tot nu toe alleen nog maar tegen, maar zoals Raha het zegt, het zijn allemaal uitdagingen hahaha.

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE