Blog

Dag 4

Dag 4

Zo, dag 4 begon voor ons optijd.  Om 09.00 uur afspraak staan met Clotilde van de wellness.  Haar gelijk een meting en behandeling gegeven en uitleg gedaan hoe het werkt. Gelijk ook aan het netwerken gegaan. Ze heeft diverse telefoontjes gedaan en daar kan ik nu mee aan de slag. 1 vrouw  heet Astrid en is Nederlands, ze is marketing manager van Nordsea Hotels, 1 van de grootste hotels hier op Gran Canaria. Zaterdag is ze weer terug van de toeristenbeurs in Berlijn, dus dan even contacten met haar. Dan heeft ze nog iemand anders, ene Jaky, zij is Spa Manager van een welllness centrum en dan Miquel, hij heeft een fitness gebeuren, active fit, sporten met stroomstootjes op de spieren, wat erg goed schijnt te werken volgens Hans en Betsy. Zij doen dit in Harderwijk met goed resultaat. Hij spreekt geen Engels, dus dat wordt een uitdaging, maar hij was erg enthousiast dus we gaan er voor. De eerste klant staat voor morgen 10.00 uur, jippie Jeeeh!!!!

Daarna naar Rene de Volendammer op de markt. Wat een hartelijk ontvangst. Grappig om te horen toen we aan kwamen van: hé, ik ken jou van Facebook! Afspraak gemaakt met vrouw van Rene voor een meting zodat ze mensen die interesse hebben ook duidelijk uit kan  leggen wat het precies is. Daarna de markt over en nog een Nederlandse vrouw gesproken en flyers gegeven en een Spaanse vrouw van Aloe Vera was ook erg enthousisast. Verder nog een man gesproken die ook Aloe Vera verkoopt, ook hij zou contact opnemen met zijn baas om kijken of er interesse is.

Daarna na huis om te eten en proberen om wifi te installeren. Uren er in geìnvesteerd, vele telefoontjes gepleegd met Nederland en Spanje(zal lekker duur worden) blijkt dat Yoigo hier niet werkt!!!!!! Duh!!!!! Das mooi balen. We moeten dus terug naar de Media Markt en hopen dat ze alles terug willen nemen.  Alweer een uitdaging!

Straks naar Evert voor een meting en behandeling.

We zijn alweer een dag verder ondertussen. Gisteravond bij Evert en Patricia geweest. Beiden hebben een meting en behandeling gehad. Voor hen was het een eye opener en een stimulans om hun eetpatroon en lifestyle te gaan veranderen. Ik ga Evert begeleiden met het afvallen. Nog 7 weken om hem te begeleiden zodat hij goed op gang komt. Van de week met Patricia naar de plaatselijke “G&W” om eens te kijken wat ze hier allemaal hebben. Na de behandeling heerlijk Chinees gegeten, wat was dat lekker zeg! 

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE