Blog

Dag 5

Dag 5

Goedemorgen, heerlijk geslapen dankzij de wietolie die eindelijk bij Evert was aangekomen. Wat een verademing. Helaas weer wakker geworden door die ellendige vuilniswagen.

Na het ontbijt op naar Bahia Feliz voor mijn eerste klant. Daar alles in gereedheid gebracht en toen maar wachten en wachten en wachten, totdat Clotilde kwam om te zeggen dat het niet vandaag was maar morgen pas is, oeps, iets te enthousiast om aan het werk te gaan dus. Maar goed, ff lekker daar op de wifi gezeten, het is toch wel een crime om geen wifi te hebben.

Daarna maar weer naar de mediamarkt, daar gekomen nummertje trekken, we hadden 91 en op het bord stond nog mar 76, pffff dat wordt wachten dus. Wat een drukte daar zeg bij de service balie. Veel producten die terug komen schijnbaar. Stond ook een man met een stofzuiger die retour moest, wat bleek, hij deed het niet meer omdat hij water had opgezogen. Nu weet ik dat er waterstofzuigers zijn maar dit was toch echt een gewone stofzuiger, wat een sukkel zeg, hahaha. Na ongeveer een half uur wachten waren we dan eindelijk aan de beurt. De jongen sprak gelukkig Engels, alles uitgelegd, terug de winkel in, daar iemand gebeld naar de provider en na veel vijfen en zessen eindelijk ons geld terug. Hiephoi, maar dus nog steeds geen wifi. Daarna op naar Vodafone, hopelijk hebben ze daar wat. Adres gegeven waar we wonen, noop, geen wifi beschikbaar. Grrrrrr. Toen op naar Phonehouse, volgens internet zat deze in El Tablero, wij daar dus heen, daar aangekomen mooi geen Phonehouse natuurlijk.  Wel Orange, dus daar maar vragen. Yes, het was mogelijk maar alleen maar bereik in de tuin of balkon. Nou laten we nu dus beiden hebben en mooi weer, dus geen probleem. Laten we dat dan maar doen. Of de duivel er me speelt, hadden ze in de winkel geen internet meer, alles lag plat. Hoe krijgen we het voor elkaar. Of we later terug willen komen. Houd het nou nooit op?????

Op naar huis, toen maar heerlijk in de zon gaan liggen, bijne alweer een dag voorbij en alleen maar trouble shooten geweest. Het is nu bijna 19.00 uur, dus we gaan het nog maar een keer weer proberen bij Orange, wie weet zijn de goden ons nu goed gestemd.

Jeeeeh, eindelijk internet via hotspot wifi bij Orange geregeld. Het werd tijd jongens!

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE