Blog

Dag 6

Vandaag dan echt eindelijk mijn eeste werkdag. Op naar Bahia Feliz. Ik ga alleen dus kijken waar ik kan parkeren. Het is daar een crime met parkeren. Daar aangekomen natuurlijk beneden nergens plek. Pfff, dat wordt boven parkeren en een pokke eind lopen dus. De berg af gaat nog wel maar straks de berg op, OMG.

Om 10 uur eerste klant, een Spaanse dame dus de laptop gaat ook op Spaans.  Het programma ken ik natuurlijk op mijn duimpje maar wat er allemaal aan de hand is is ten tweede. Wonder boven wonder kon ik dat bijzonder goed uitlezen. (Ooit Spaanse les gehad en 3 jaar Portugal heeft wel geholpen). Het was een erg leuke klant en er was zo maar anderhalf uur om.

Alles inpakken en auto ophalen. De koffer maar even laten staan bij de receptie, die haal ik wel op wanneer mijn auto voor de deur staat. Nou, even diep adem halen en de berg op, heb echt geen conditie meer.....Hijgend en puffend boven aangekomen, auto in en naar het wellness centrum rijden, daar asocicaal voor de deur geparkeerd, alarmlichten aan en mijn spullen ophalen.

Nu op naar Bellavista. Sharon(van de Volendamer) krijgt een meting zodat ze uitleg kan geven aan mensen die een flyer van hun kraam meenemen.  Ze hebben een kraam op de markt in San Fernando binnen in het overdekte gedeelte. Ze hebben oa heerlijke kibbeling, haring, koffie en appeltaart. Het was erg gezellig bij hen en een fijn gevoel toch al wat mensen te kennen voor wanneer ik straks hier alleen zit.

Om twee uur weer thuis. Broodje eten en lekker even naar het zwembad. Aart ging er nog even in maar er bleef niet veel van hem over als je begrijpt wat ik bedoel hahaha. Het water is niet verwarmd brrrr mij niet gezien.

 

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE