Blog

Dag 7

Vannacht heerlijk geslapen, wat ben ik blij met mijn wietolie, gewoon knock out geweestLacht

Vanmorgen naar de markt geweest om te flyeren. Pffff, wat een nare mensen allemaal, je zou niet denken dat ze op vakantie zijn. Dus ik was er snel klaar mee. Toen ik bij Rene zijn "snackbar" was zag ik dat het hartstikke druk was dus ben maar even bij gesprongen met het doen van de afwas. Was wel even gezellig en zij weer blij met een paar extra handjes. Aart bleef mooi flyeren, ben benieuwd of er nog wat uitkomt. Daarna naar de Nederlandse winkel in San Fernando, Evert had mijn flyers daar al neergelegd, dus even kennis gemaakt. En natuurlijk wat van de Nederlandse producten opgehaald( tja je bent en blijft Nederlander hè).

Daarna naar een massagesalon in Playa del Inglès, ook flyers daar neergelegd en een pamflet. Er waren al een paar klanten geweest die om een bodyscan hadden gevraagd dus wie weet komen daar toch nog wat klantjes uit.

Ondertussen alweer 14.00 uur dus op naar huis om te eten.

Na het eten lopend naar een soort of G&W gegaan, de eigenaar was er niet dus maandag even weer komen. Ze hebben daar wel een ruimte dus daar zou ik ook terecht kunnen. Na 45 minuten weer terug en gelijk bekaf. Hoop hier weer een beetje conditie op te bouwen.Ha ha

 

We blijven zaaien.

 

Na een oproep op Facebook voor een telefoontje werd dat gelijk al beloond. Dank je wel Cees Hond voor het gratis aanbieden van een telefoon, morgen ophalen.

 

Vanavond naar het shopping centre aan het strand, op zoek naar oordopjes zodat ik 's morgens niet meer wakker word van de vuilniswagen.

 

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE