Blog

Dag 8

Vandaag al vroeg wakker, dus lekker op tijd er uit. Om 10.00 uur weggereden om een tochtje door de bergen te maken. Eerst even langs Playa Amadores, Aart moest natuurlijk eerst even een kop koffie hebbenTips Daarna weer in de auto richting Mogan om even bij ons kioskje een gezonde smoothie te halen. Daar zijn we vorig jaar ook geweest. Een leuk winkeltje met Canarios producten. We zaten buiten van onze smoothie te genieten en Aart sprak natuurlijk weer 2 dames aan. Ze waren Engels en de een bleek hier te wonen en de ander was haar moeder die op bezoek was. Ze geeft Engelse les op een Spaanse school in El Tablero. Ontzettend leuke mensen en uitgelegd wat ik hier doe en ze zou me van de week bellen om een afspraak te maken voor een bodyscan. Ze heeft flyers meegenomen voor de leerkrachten op school en de ouders van de kinderen. Wie weet wat daar weer uitkomt. Ze doet ook Reiki, zo zie je maar weer, ons kent ons.

Op naar Puerto de la Aldeia, een klein plaatsje aan de westkust. Het was erg winderig daar, dus prettig was anders. Vanuit daar weer een klein stukje terug en toen richting Artenara. Tjonge jonge, wat een weg, duizend en 1 haarspeldbochten, wel erg mooi hoor. Daarna richting Tejeda, daar er ook even uit geweest, erg gezellig dorp. Vanuit daar weer door naar San Bartolomé de Tiranja en door naar Sonnenland. Totaat ongeveer 100 km gereden, 7 uur over gedaan en ongeveer 1 uurtje uit de auto geweest! 

Thuis gekomen, wat gegeten en daarna naar de winkeltjes aan het strand waar we gisteravond eigenlijk heen zouden. Wat een rust daar, niet te vergelijken met van het zomer. Zo zie je maar weer dat je in de "winter" een heel ander publiek hebt.

 

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE