Blog

Dag 13, 14 en 15

Het is alweer zondagochtend. Om 04.00 uur ging de wekker, pfff, erg vroeg. Maar ja, Aart zijn vlucht gaat om 06.10 uur. Om half 5 hem naar het vliegveld gebracht. Afscheid nemen was niet makkelijk. Voor het eerst in 14 jaar zolang uit elkaar. Af en toe wel eens een paar dagen maar 6 weken wordt wel erg lang. Om half 6 alweer thuis, maar ja, nooit slapen natuurlijk, dan maar eerst even lezen. Nog een appje naar Aart en toen maar proberen te slapen. Vergeet het maar. Hmmm, dan maar een paar druppels CBD olie, gelukkig, dat werkt. Om half 10  weer wakker. 

Vrijdag en zaterdag weer veel acquisitie gedaan. Zaterdag ook nog even bij Villa del Conde geweest. Het hotel waar we vanuit ons huis op uit kijken en wat zo mooi verlicht is. Wat een prachtig complex, wat een luxe, wat een zwembaden. Decadentie ten top. Kost wat maar dan heb je ook wat hahaha.

Zo, 20.00 uur 's avonds. Zo snel als elke dag ging, zo langzaam ging deze. Het is een beetje onwerkelijk dat ik hier zit en Aart thuis. Vandaag maar even het hele huis schoongemaakt en alle was gedaan. Af en toe wat lezen, wilde nog een duik in het zwembad nemen maar brrrr, kwam niet verder dan pootje baden, wat was dat water koud. Met de Spaanse vertaling van de advieskaarten bezig geweest. Vanavond maar even een rondje gelopen en een paar boodschapjes gedaan. Wat een heerlijke temperatuur 's avonds nog. 

Morgenvroeg 2 klanten en morgenmiddag afspraak met Herbalife vertegenwoordigster. Misschien dat zij nog wat klanten voor mij heeft.

Vanavond nog maar wat lezen, morgen even in de Nederlandse winkel wat Nederlandse boeken scoren. Wel zo lekker voor de avond uurtjes aangzien de tv hier een verschrikking is.

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE