Blog

Dag 17

Vanmorgen eerst wat administratieve beslommeringen gedaan en daarna maar weer aan de acquisitie. Helaas nog niks concreets eruit gekomen. Morgen gelukkig wel een paar klanten staan en weer een acquisitie afspraak.

In de loop van de middag naar de botanische tuin geweest, Viera y Clavijo Botanical Garden. Was wel leuk maar om nou te zeggen super, nee dat ook weer niet. Heel wat afgelopen daar. Toen ik daar net was belde mijn lieve vriendin Lisette. Dat was even fijn om bij te kletsen.

Daarna op naar de hoofdstad Las Palmas, binnendoor met kronkel weggetjes, wel leuk om te rijden. Na wat rond gedoold te hebben door Las Palmas kwam ik een winkelcentrum tegen. Mega groot, maar bijna geen winkel open. Alles tussen 13.00 en 16.30 uur dicht. Heb ik weer. Dan maar even een broodje eten, niet dus, alleen maar junkfood verkrijgbaar. Helaas pindakaas, geen eten dus. Dan maar weer in de auto. Op naar de haven. Allemaalmachies, om maar met de woorden van Bassie te spreken, wat enorm groot. Niet te bevatten voor zo'n eiland. Daarna op zoek naar het strand. Tja, dat duurde even voor ik de juiiste richting had. Maar de aanhouder wint! Uiteindelijk een parkeergarage is gereden vlakbij het strand. Pff, dat valt daar niet mee, wat klein en krap allemaal, alle wanden van de garage zijn dan ook beschadigd door dat je er gauw tegen aan rijdt. Gelukkig ging het bij mij allemaal goed(ja schat, geen krasje of deukje in de auto). Op naar de boulevard en het strand. Even goed kijken waar de garage stond zodat ik straks de weg weer terug kan vinden. Op de boulevard aangekomen keek ik naar links en rechts, wat een eind kun je daar lopen, prachtig. Na een uurtje gewandeld te hebben en een vruchtensmoothie verorberd te hebben maar op naar de auto. Uh, waar stond die ook alweer, mooi de verkeerde straat ingelopen! Shit, en nu? Nou maar weer terug naar het strand en vandaar opnieuw bekijken waar ik er ergens op kwam, oeps, was een straat te vroeg terug gelopen. hahaha, maar goed, de weg weer gevonden. In de volle drukte de stad uit gereden en op naar huis. Tegen 17.00 uur weer thuis. Rust.

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE