Blog

Dag 18

Vandaag een drukke dag. Om 11.00 uur een bodyscan klant voor een meting. Een Nederlandse dame die al bijna 30 jaar op Gran Canaria woont.  Voor haar kwam er alleen maar bevestiging uit, ze zou de supplementen gaan aanschaffen en gelijk een nieuwe afspraak gemaakt voor een behandeling. Daarna aan de slag met de Spaanse vertaling van de advieskaarten. Poeh, das nog al ff een werk, maar wel leuk om te doen. 

Om 16.00 uur afspraak bij het Bohemian Wellness hotel in Playa. Ik was er al op tijd, helaas liep haar vergadering uit, affin, pas om 16.45 uur aan de beurt. Ze hebben een prachtige praktijk ruimte voor massages. Zwarte wanden met geel oranje lampen erop, net als kaarsen. Erg lux.

Haar een bodyscan gegeven en verbaasd wat er allemaal uit kwam. Ook veel voedingsadviezen gegeven, wat zijn mensen toch bang om vetten binnen te krijgen.

Toen snel naar huis want om 18.00 ur stond de volgende afspraak alweer. Precies om 18.00 uur kwam ik aan, ze stond al te wachten. Thuis een bodyscan gedaan bij weer een Nederlandse dame.

Daarna om 19.00 uur gauw wat eten  en op weg naar de volgende afspraak, in een hotel in playa. Ook daar een Nederlandse dame. Was erg gezellig en was dan ook pas om half 10 klaar. Op naar huis, een tevreden en leuke dag gehad.

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE