Blog

Vandaag een drukke dag. Om 11.00 uur een bodyscan klant voor een meting. Een Nederlandse dame die al bijna 30 jaar op Gran Canaria woont.  Voor haar kwam er alleen maar bevestiging uit, ze zou de supplementen gaan aanschaffen en gelijk een nieuwe afspraak gemaakt voor een behandeling. Daarna aan de slag met de Spaanse vertaling van de advieskaarten. Poeh, das nog al ff een werk, maar wel leuk om te doen. 

Om 16.00 uur afspraak bij het Bohemian Wellness hotel in Playa. Ik was er al op tijd, helaas liep haar vergadering uit, affin, pas om 16.45 uur aan de beurt. Ze hebben een prachtige praktijk ruimte voor massages. Zwarte wanden met geel oranje lampen erop, net als kaarsen. Erg lux.

Haar een bodyscan gegeven en verbaasd wat er allemaal uit kwam. Ook veel voedingsadviezen gegeven, wat zijn mensen toch bang om vetten binnen te krijgen.

Toen snel naar huis want om 18.00 ur stond de volgende afspraak alweer. Precies om 18.00 uur kwam ik aan, ze stond al te wachten. Thuis een bodyscan gedaan bij weer een Nederlandse dame.

Daarna om 19.00 uur gauw wat eten  en op weg naar de volgende afspraak, in een hotel in playa. Ook daar een Nederlandse dame. Was erg gezellig en was dan ook pas om half 10 klaar. Op naar huis, een tevreden en leuke dag gehad.

Vanmorgen eerst wat administratieve beslommeringen gedaan en daarna maar weer aan de acquisitie. Helaas nog niks concreets eruit gekomen. Morgen gelukkig wel een paar klanten staan en weer een acquisitie afspraak.

In de loop van de middag naar de botanische tuin geweest, Viera y Clavijo Botanical Garden. Was wel leuk maar om nou te zeggen super, nee dat ook weer niet. Heel wat afgelopen daar. Toen ik daar net was belde mijn lieve vriendin Lisette. Dat was even fijn om bij te kletsen.

Daarna op naar de hoofdstad Las Palmas, binnendoor met kronkel weggetjes, wel leuk om te rijden. Na wat rond gedoold te hebben door Las Palmas kwam ik een winkelcentrum tegen. Mega groot, maar bijna geen winkel open. Alles tussen 13.00 en 16.30 uur dicht. Heb ik weer. Dan maar even een broodje eten, niet dus, alleen maar junkfood verkrijgbaar. Helaas pindakaas, geen eten dus. Dan maar weer in de auto. Op naar de haven. Allemaalmachies, om maar met de woorden van Bassie te spreken, wat enorm groot. Niet te bevatten voor zo'n eiland. Daarna op zoek naar het strand. Tja, dat duurde even voor ik de juiiste richting had. Maar de aanhouder wint! Uiteindelijk een parkeergarage is gereden vlakbij het strand. Pff, dat valt daar niet mee, wat klein en krap allemaal, alle wanden van de garage zijn dan ook beschadigd door dat je er gauw tegen aan rijdt. Gelukkig ging het bij mij allemaal goed(ja schat, geen krasje of deukje in de auto). Op naar de boulevard en het strand. Even goed kijken waar de garage stond zodat ik straks de weg weer terug kan vinden. Op de boulevard aangekomen keek ik naar links en rechts, wat een eind kun je daar lopen, prachtig. Na een uurtje gewandeld te hebben en een vruchtensmoothie verorberd te hebben maar op naar de auto. Uh, waar stond die ook alweer, mooi de verkeerde straat ingelopen! Shit, en nu? Nou maar weer terug naar het strand en vandaar opnieuw bekijken waar ik er ergens op kwam, oeps, was een straat te vroeg terug gelopen. hahaha, maar goed, de weg weer gevonden. In de volle drukte de stad uit gereden en op naar huis. Tegen 17.00 uur weer thuis. Rust.

De dag was snel voorbij. Vanmorgen twee klanten gehad voor de bodyscan in Bellavista. Daarna naar Bahia Feliz voor een afspraak met een Herbalife distributeur. Leuke meid, erg enthousiast over Herbalife natuurlijk en ook over de bodyscan. Ze gaat kijken of er in Las Palmas voldoende animo is om daar wat te doen. Op de terug weg boodschappen gedaan en toen was de middag alweer om. Een betere dag dan gisteren gelukkig. Vanavond heerlijk eten gekookt, quinoa met pompoen, komkommer, knoflook, ei en geitenbrie. Nu lekker douchen en nog wat tv kijken.

Lady is onrustig, ze voelt gewoon dat baasje weer thuis komt. De hele nacht bij Monica geslapen en vanmorgen niet gegeten.
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE