Omega 3 visolie/fish oil

Omega 3 olie

Voor het bestellen van Omega 3, klik hier: https://eqology.com/nl/register/?redirect=1177 en gebruik het nummer 8513909 om in te loggen.

See in the menu for the English version.

 

EQ PURE ARCTIC OIL

– pure omega-3 olie van 100% verse, traceerbare en duurzame Arctische wilde vis

Bevat organische, koudgeperste olijfolie en vitamine D3 – met een toegevoegde verse smaak van natuurlijke citroen.

EQ Pure Arctic Oil bestaat uit pure omega-3 olie van kabeljauw uit de koude, voedselrijke Arctische Oceaan aan de Noorse kust. Alle vis die wordt gebruikt voor de olie wordt gevangen door twee vissersboten; Gadus Njorn en Gadus Neptun welke toebehoren aan Pharma Marine de olieleverancier van Eqology waar wij een exclusieve overeenkomst mee hebben.

TRACEERBAAR


Dankzij nieuwe technologie is het mogelijk om onze vissersboten waarop de EQ Pure Arctic Oil wordt gewonnen op elk gewenst moment tijdens de visvangst te volgen. De boten varen tussen 67e en 80e Noorderbreedtegraad en wij weten van elke productie de exacte positie
waar de vis waaruit de olie is gewonnen is gevangen. Dat dit traceerbaar is maakt de EQ Pure Arctic Oil uniek. De olie bevat geen synthetische toevoegingen.

MSC GECERTIFICEERD


De wijze waarop de vis wordt gevangen en verwerkt is volledig MSC en CoC gecertificeerd. Dat houdt in dat de hoge kwaliteit is gewaarborgd en het product uit duurzame Noorse visvangst afkomstig is. Aan de visolie zijn verder polyfenolen van organische olijfolie van hoge kwaliteit toegevoegd. Deze koudgesperste olijfolie is het
meest bekende olijfolieproduct uit Kreta, de “geboorteplaats” van de olijfolie,  welke in de afgelopen 200 jaar vele prijzen heeft gewonnen voor de beste regionale olijfolie.

https://vimeo.com/252381344 video over waar de olijfolie gewonnen wordt. (kopieren en plakken)

ESSENTIËLE VETZUREN

Vetzuren zijn essentieel voor het lichaam om optimaal te kunnen functioneren. Onder andere onze hersenen, spieren, huid en ons hart- en vaatstelsel is hier van afhankelijk. Van alle vetzuren zijn omega-3 en omega-6 de zogenaamde “essentiële” vetzuren, omdat ons lichaam die zelf niet aan kan maken, maar dat het lichaam deze binnen moet krijgen via een dieet of voedingssupplementen. Het regelmatig en voldoende innemen van omega-3 vetzuren is van groot belang voor de ontwikkeling van de hersenen, het immuunsysteem en het reguleren van een normale bloeddruk.

VERANDERINGEN IN HET DIEET


Vóór de industriële revolutie bevatte ons dieet in de westerse wereld net zoveel omega-3 als omega-6 vetzuren. In de afgelopen 40-50 jaar zijn er grote veranderingen geweest in ons dieet. Wij consumeren elke dag veel bewerkte voedingsmiddelen en plantaardige oliën zoals soja, zonnebloemolie en maïsoliën die tot wel 80% omega-6 bevatten en weinig tot geen omega-3 vetzuren.Dit is deels te verklaren doordat veel van het vlees dat we eten afkomstig is van dieren die bewerkte voeding krijgen welke rijk is aan omega-6. Zelfs gekweekte vis bevat omega-6 vetzuren en andere minder gezonde stoffen, en slechts een zeer laag gehalte aan omega-3.

OMEGA-6/OMEGA-3 RATIO


Door de overmaat aan omega-6 vetzuren in ons dieet en het tekort aan omega-3 vetzuren lopen de meesten van ons een onnodig groot risico op gezondheidsproblemen zonder dat ze zich daar van bewust zijn. De verhouding tussen omega-6 en omega-3 vetzuren in het hedendaagse Westerse dieet ligt tussen de 10:1 en 20:1. Dat betekent dat we tot wel 20 keer meer omega-6 consumeren
dan omega-3 terwijl de aanbevolen verhouding 5:1 of lager is en idealiter zelfs 3:1 of lager. In de afgelopen decennia hebben we een toename gezien in langdurige, chronische ontstekingen die zich uiten in gewichtsproblemen en allerlei aandoeningen. Een gezonde balans tussen omega-6 en omega-3 is een van de belangrijkste schakels voor gezondheid en het beperken of voorkomen van chronische ziekten.

OMEGA-9


Wij hebben gekozen voor een unieke koudgeperste omega-9 olijfolie uit Kreta, van hoge kwaliteit en rijk aan anti-oxidanten (polyfenolen). Omega-9 draagt bij aan een gezond hart- en vaatstelsel en het op peil houden van de bloedsuikerspiegel. Door de inname van de juiste hoeveelheid  hoogwaardige omega-3 en omega-9 en het beperken van de inname van omega-6 beperkt u de kans op ontstekingen en hart- en vaatziekten. Alleen het verminderen van de omega-6 inname is daarbij niet afdoende.

BALANS


EQ Pure Arctic Oil is een product met een optimale samenstelling van omega-3 en omega-9 vetzuren welke bijdragen aan het verbeteren van de vetzuurbalans in het lichaam. Er is bewijs dat bij dagelijks gebruik van de juiste hoeveelheid gedurende minimaal 120 dagen een omega-6 / omega-3 ratio van 5:1 of lager haalbaar is

GOED VOOR JE HART Dagelijkse inname van 250mg EPA en DHA draagt bij aan een normale hartfunctie.
GOED VOOR JE HERSENEN Dagelijkse inname van 250mg DHA draagt bij aan normale hersenfunctie. Zwangere en borstvoedende vrouwen: 200mg DHA bovenop de dagelijkse inname van 250mg EPA+DHA draagt bij aan normale hersenontwikkeling van de foetus / het kind.
GOED VOOR JE ZICHT Dagelijkse inname van 250mg DHA draagt bij aan behoud van normaal zicht. Voor kinderen tot 1 jaar is dat 100mg DHA.

 

 
GOED VOOR HET IMMUUN-SYSTEEM Dagelijkse inname draagt bij aan het normaal functioneren van het immuunsysteem.
GOED VOOR BLOEDDRUK EN TRIGLYCERIDEN LEVEL Dagelijkse inname van 2g tot max 5g DHA+EPA draagt bij aan behoud van een normale bloeddruk en triglyceriden levels.
GOED VOOR DE SPIERFUNCTIE Dagelijkse inname draagt bij aan een normale spierfunctie.

VITAMINE D3: GOED VOOR SPIEREN, BLOED, BOTTEN EN IMMUUNSYSTEEM
Vitamine D3 draagt bij aan een normale spierfunctie, absorptie van calcium en fosfor voor onderhoud van normale botten en tanden en een normale werking van het immuunsysteem.
Suikervrij. Zoutarm. Geproduceerd in Noorwegen voor Eqology.

 

MSC GECERTIFICEERD: DUURZAAM, TRACEERBAAR, WILD GEVANGEN De MSC (Marine Stewardship Council) is een internationale non-profit organisatie.
Visserijen worden door de MSC gecertificeerd om zeker te stellen dat de instandhouding van de vispopulatie wordt gewaarborgd en het ecosysteem gezond en productief blijft voor de toekomst.


Getest op verboden substanties en opgenomen in de Cologne List®. koelnerliste.com

Voor het bestellen van Omega 3, klik hier: https://eqology.com/nl/register/?redirect=1177 en gebruik het nummer 8513909 om in te loggen.

 

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE