Vegan oil

Voor het bestellen van de EQ pure vegan oil, klik hier: https://eqology.com/nl/register/?redirect=1177 en gebruik het nummer 8513909 om te registreren en uw order te plaatsen.

EQ PURE VEGAN OIL

— Een rijke bron van 100% veganistische omega-3 vetzuren

Essentiële functies


Als het om gezonde vetten gaat, is er één type waar u niet omheen kunt: omega-3 vetzuren. De twee belangrijkste van deze vetzuren, EPA en DHA, zitten voornamelijk in bepaalde vissoorten. Een andere omega-3 vetzuur is ALA (alfa-linoleenzuur), dat afkomstig is uit plantaardige bronnen zoals noten, zaden en hoofdzakelijk algen. Deze vetten zijn niet alleen noodzakelijk voor ons lichaam, ze brengen ook significante gezondheidsvoordelen met zich mee.

Hoewel voedingsproducten die omega-3 vetzuren bevatten essentieel zijn voor onze gezondheid zijn sommige, zoals noten en zaden, rijk aan calorieën. Daarom is het belangrijk om uw porties te meten. Algen zijn moeilijk verkrijgbaar omdat de Europese markt momenteel geen breed assortiment van gecertificeerde mariene algen uit een betrouwbare bron aanbiedt.

Eqology lanceert een revolutionair dieetsupplement met omega-3 olie, rechtstreeks verkregen uit een mariene algensoort genaamd Schizochytrium. Deze verse microalgen zijn een rijke bron aan omega-3 docosahexaeenzuur en eicosapentaeenzuur. Deze zuren zijn cruciaal voor een optimale menselijke gezondheid en functioneren, in elke levensfase. Onze lichamen kunnen DHA en EPA niet zelf aanmaken. Daarom moeten we ze innemen via ons dieet. Daarnaast voegen we koudgeperste, biologische extra vierge olijfolie, natuurlijk sinaasappelaroma en een combinatie van de antioxidanten essentieel rozemarijnextract, vitamine E en vitamine D2 toe.

Het is wellicht goed om te weten dat EQ Pure Vegan Oil gecertificeerd is met het V-Label, een transparant keurmerk voor veganisten en vegetariërs.

Mariene algen


Meerdere wetenschappelijke rapporten bevestigen dat een dieet op basis van verse microalgen visolie volledig kan vervangen. Mariene microalgen kunnen ook bijdragen aan een potentiële ontstekingsremmende behandeling van dikkedarmontsteking, de ontwikkeling van het zenuwstelsel in kinderen, de preventie van hart- en vaatziekten en de remming van acute ontstekingen.

Onze leverancier garandeert duurzame consumptie- en productiepatronen. De algen in EQ Pure Vegan Oil zijn vrij van omgevingstoxines omdat ze zijn gekweekt in gezuiverd zoutwater.

Olijfolie


De biologische extra vierge olijfolie in uw fles EQ Pure Vegan Oil kan worden getraceerd op eqology.com. U kunt controleren waar de olijven precies zijn geoogst op Kreta. Na de oogst worden de olijven direct geleverd aan de molen en dezelfde dag nog verwekt om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Onze leverancier van extra vierge olijfolie is Terra Creta – een sterk merk met een buitengewone kwaliteit en een lange geschiedenis. Meer informatie over de koudgeperste biologische olijfolie die in EQ Pure Arctic Oil en EQ Pure Vegan Oil wordt gebruikt vindt u in dit artikel.

Rozemarijnextract


Dit welriekende wintergroene kruid is een zeer geschikte bron van calcium, vitamine B6 en ijzer. Rozemarijn wordt al sinds de oudheid erkend voor haar genezende eigenschappen. Het kruid wordt traditioneel gebruikt om het immuunsysteem te versterken, de bloedcirculatie te normaliseren, spierpijn te verzachten, het geheugen te verbeteren en om haargroei te stimuleren.

Rozemarijn is een rijke bron van antioxidanten en ontstekingsremmende stoffen. Verscheidene laboratoriumonderzoeken hebben laten zien dat het in staat is om het immuunsysteem te versterken, de bloedcirculatie te verbeteren en schadelijke deeltjes genaamd vrije radicalen onschadelijk te maken.

Vitamine E


Deze vetoplosbare vitamines staan bekend om hun sterke antioxiderende werking. Supplementen met vitamine E kunnen behulpzaam zijn in de strijd tegen coronaire hartziekte, de preventie van ontstekingen, het behouden van de immuunfunctie en het verbeteren van de gezondheid van de ogen. Een aantal medische onderzoeken concludeerden dat vitamine E verlichting kan bieden van de droogheid, jeuk en schilfering van eczeem of atopische dermatitis.

Vitamine D2


Terwijl vitamine D3 afkomstig is van dieren, is vitamine D2 alleen verkrijgbaar uit planten. We hebben deze samenstelling van vitamine D toegevoegd om te garanderen dat het supplement 100% plantaardig is. Deze zonvitamine helpt uw lichaam om calcium op te nemen en speelt een vitale rol in het behouden van het fosforgehalte in uw bloed. Kort gezegd behoudt vitamine D de gezondheid van uw botten en tanden.

 

Voor het bestellen van de EQ pure vegan oil, klik hier: https://eqology.com/nl/register/?redirect=1177 en gebruik het nummer 8513909 om te registreren en uw order te plaatsen.

 

 
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE