Over EQOLOGY

Bij Eqology zijn we gepassioneerd door de natuur. Dit wordt weerspiegeld in onze producten, die worden geproduceerd met natuurlijke, zeer effectieve ingrediënten. Al onze producten zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande kruidendokters, homeopaten en biochemici, die de ingrediënten grondig onderzoeken, zodat we u alleen de beste producten kunnen bieden.

Ons bedrijf is opgericht in 1998 in Noorwegen. Woord over onze fantastische producten verspreidde zich snel en vanaf vandaag zijn we actief in Noorwegen, Denemarken, Zweden, Nederland, Engeland, Ierland, Finland, Estland, Polen, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Roemenië, Tsjechië, Slowakije , Slovenië, Kroatië, Italië, België en IJsland.

De naam Eqology is een samenstelling van EQ en Ecology. Het verhaal dat het vertelt gaat zowel over de producten, die allemaal gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten, en op de unieke krachten die de natuur kan bieden, maar ook over een onderliggende, menselijke intelligentie en houding.

EQ staat voor zowel «Emotionele Intelligentie» als «Equalization» - balanceren. Dit is de naam voor onze productserie. De naam duidt op een nieuwe, intelligentere manier om gezondheid en vitaliteit te bevorderen. Het gaat erom een ​​natuurlijk evenwicht in ons leven te handhaven.

Wij zijn een netwerkmarketingbedrijf, wat betekent dat we onze producten rechtstreeks aan u verkopen in plaats van via de gebruikelijke wederverkoopkanalen. We hebben geen tussenpersonen, waardoor onze kosten zo laag mogelijk blijven en u als klant alleen in staat bent om alleen de kosten van een product van hoge kwaliteit te betalen zonder de extra's. We ontwikkelen onze producten zelf, zodat we volledige controle hebben over het productieproces en de ingrediënten en ervoor zorgen dat alleen het beste wordt gebruikt.

Door een netwerkmarketingbedrijf te zijn, kunnen we onze klanten onze hoogwaardige producten aanbieden met een gedocumenteerd effect voor de allerbeste prijs. Onderzoek wijst uit dat de meeste ingrediënten die we gebruiken kunnen bijdragen aan uw levensduur en kwaliteit van leven. We kunnen ook een unieke kans bieden om deel uit te maken van ons bedrijf, en wat extra inkomsten te genereren als zakenpartner door onze producten aan te bevelen aan anderen die er net zoveel van zouden winnen als u - en wij - hebben.

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE