Klanten vertellen

EQOLOGIE HEEFT MIJN LEVEN TERUGGEGEVEN

Anne Brit uit Noorwegen was pas 39 jaar oud toen bij haar de diagnose spondylitis ankylopoetica werd gesteld en heeft sinds 1989 de pijnlijke symptomen op haar lichaam gevoeld. Haar kwaliteit van leven daalde en de pijn werd alleen maar erger, wat haar in 2004 beëindigde op 100% arbeidsongeschiktheidspensioen. Na het starten van de Pure Arctic Oil is het gelukkig voor Anne Brit beter geworden, ze kan nu genieten van haar pensioen met haar kinderen, kleinkinderen en haar man, Svein.

Voor mij betekent het veel om actief en sociaal te zijn. Ik hou van wandelen en vele jaren hadden we een berghut en ik was op mijn gelukkige plek toen ik lange wandelingen kon maken in de buitenlucht.

Nadat ik spondylitis ankylopoetica kreeg, kreeg ik een zware medicatie en had ik grote doses pijnstillers nodig om de ergste dagen te doorstaan. Soms had ik ook moeite om 's ochtends uit bed te komen. Mijn energieniveau was vele jaren erg laag en ik kon niet meer dan korte reizen maken voordat ik moest rusten.

Twee jaar geleden sprak ik met mijn nicht die vertelde over EQ Pure Arctic Oil en het belang van het nemen van een supplement van omega-3 omdat het huidige dieet teveel omega-6 bevat. Ze vertelde me ook dat het mogelijk was om een ​​bloedtest te doen om de vetzuurbalans in mijn lichaam te controleren. Ik was niet moeilijk te overtuigen omdat mijn reumatoloog mij had geadviseerd om omega-3-supplementen eerder in te nemen. Een week nadat de bestelling was geplaatst, arriveerde de eerste verzending van Eqology en ik nam de bloedtest voordat ik begon met Pure Arctic Oil. Ik moet eerlijk zijn en zeggen dat ik de eerste dagen een beetje worstelde met de olieconsistentie, maar we werden al snel vrienden toen ik de vissmaak niet opdeed, zoals ik had gedaan met alle andere omega-3-producten die ik eerder had geprobeerd

Mijn bloedwaarde voordat ik begon met Pure Arctic Oil was niets om over op te scheppen. Mijn omega-3-index was 3,8% en mijn omega 3/6-saldo toonde aan dat ik 14,1 keer meer omega-6 dan omega-3 in mijn cellen had.

Na vier maanden Pure Arctic Oil te hebben gebruikt, deed ik nog een test en toen was mijn omega-3-index gestegen tot 7,4% en de omega 3/6 balans toonde nu aan dat ik slechts 4,4 keer meer omega-6 in mijn cellen had. De olie had me binnen de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten binnengedrongen met een ruime marge.

Al kort nadat ik begon bij Pure Arctic Oil voelde ik de pijn wegebben en bracht ik steeds minder en minder pijnstillers door. In overleg met mijn reumatoloog heb ik geleidelijk de medicijnen verminderd die ik nodig had voor mijn spondylitis ankylopoetica. Het afgelopen jaar ben ik helemaal medicijnvrij geweest en het werkt gewoon geweldig en ik ben bijna pijnloos. Mijn reumatoloog zei dat ik zo gezond ben dat ik geen regelmatige controles nodig heb, maar zei dat ik moest bellen als de pijn terugkwam.

We zijn onlangs op vakantie geweest op Gran Canaria en we hebben veel lange en mooie wandelingen gemaakt, waaronder een wandeling van bijna 2 Scandinavische mijlen zonder dat ik het kreeg. Ik moet je ook vertellen dat ik het afgelopen jaar ook EQ Essential samen met Pure Arctic Oil heb gebruikt en dat ik veel meer energie heb.

Mijn hele situatie is totaal veranderd en ik kan dankzij Eqology uitkijken naar een actieve pensioenperiode samen met het gezin.

Mijn nicht heeft een duidelijke boodschap van me dat ik nooit zal stoppen met het gebruik van Pure Arctic Oil.


 

ZOU NOOIT EEN GROOT VERSCHIL HEBBEN VERWACHT
Ditte Bukrinskij uit Denemarken had een behoorlijk ongemakkelijke ervaring bij het zien van de resultaten van haar eerste omega-6 / omega-3-test, maar na het dagelijks innemen van EQ Pure Arctic Oil was er een nieuwe realiteit voor haar. Hier is haar verhaal:

Mijn naam is Ditte Bukrinskij, ik ben 52 jaar oud en een alleenstaande moeder van drie jongens van 15, 19 en 20 jaar oud. Ik werk als een onafhankelijke natuurgeneeskundige in de biologische geneeskunde, en ik heb mijn eigen kliniek in Kopenhagen.

Ik heb een druk leven met veel dingen tegelijk, maar ik zorg ook voor een gezonde levensstijl met regelmatige lichaamsbeweging en goede voeding. Ik begon EQ Pure Arctic Oil te gebruiken omdat ik de unieke hoge kwaliteit en dus de mogelijke cellulaire effecten van deze olie begreep. Bovendien kon ik door de superrelevante bloedtest precies achterhalen wat mijn behoeften waren. Ik ben gediagnosticeerd met een laag metabolisme en ik vermoedde dat ik daarom enorme ontstekingsniveaus zou hebben - en ik had gelijk! Mijn eerste test toonde een verhouding tussen omega-6 en omega-3 van maar liefst 16,7: 1. Ik was geschokt en erg overstuur.

Gelukkig eindigt het verhaal goed, want nadat ik vier maanden lang elke dag EQ Pure Arctic Oil had gebruikt, kreeg ik goed nieuws toen ik de resultaten voor test nummer twee terugkreeg: mijn verhouding was volledig veranderd en was nu 1,2: 1 ! Dat slechts vier maanden gebruik zo'n verschil kon maken, was iets dat ik nooit had verwacht.


 

DE MOTIVATIE kwam ONMIDDELLIJK
Linda Løvik Karlsen (30) uit Ålesund was altijd een actief persoon, maar nadat ze kinderen had gekregen, werd haar metabolisme hoog en kreeg ze problemen met afvallen.

Eén ding is zeker, ik ga hiermee door en mijn lichaam geniet er van!

Ik wil beginnen met te zeggen "I love Eqology", en daar zijn veel redenen voor. Ik ben altijd een actieve meid geweest, heb veel geoefend en genoten van een relatief normaal dieet en gewicht. Na het krijgen van kinderen werd vastgesteld dat ik een zeer hoog metabolisme had ontwikkeld en moeite had met afvallen en auto-immuunproblemen die hiermee verband hielden. En ik ben altijd blijven sporten zonder blijvende resultaten te behalen.

Ik begon EQ Shake en een 30-dagen Shake It Off te gebruiken - een trainingsconcept dat drie weken geleden door Lene en Connie werd gecreëerd. En WAT heb ik bereikt! Mijn gewicht is nu eindelijk omgedraaid en begon te dalen, ik verlies centimeters en heb over het algemeen veel meer energie. Ik voel geen ontstekingen meer in mijn lichaam en de motivatie om meer te bewegen, gezonder te eten en actiever te zijn met mijn gezin kwam onmiddellijk. Een grote dank aan Lene en Connie, die inspireren, de motivatie behouden en bovendien bootcamps voor ons houden. Geweldig! Eén ding is zeker, ik ga hiermee door en mijn lichaam geniet er van!


 

Yvonne uit IJhorst, 52 jaar.

Na een week Omega 3 te hebben gebruik waren mijn trillende vingers bijna over. Ik had het eerst niet eens in de gaten tot dat ik mijn moeder haar trillende hand/vingers zag en dacht, hey, dat heb ik niet meer. Dat was een zeer prettige ontdekking kan ik je vertellen.


 

Han en Douwe, beiden 85 jaar jong

Na 1 week gebruik van de omega 3, vitamine K2 en vitamine D3 vertelden ze mij dat ze met name 's nachts veel minder pijn in hun benen hadden en Douwe had zelfs geen kramp meer 's nachts.

 

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE