Vegan shake

EQ PURE VEGAN Shake


- ultieme gezonde maaltijdsupplement met vanillesmaak die voor 100% uit plantaardige eiwitten bestaat
 

Na jaren van studies en gezondheidsonderzoeken, is Eqology blij om onze creatie EQ Pure Vegan Shake aan te kondigen - een voedingsmix voor planten die een gezond leven en een actieve levensstijl ondersteunt. We moeten toegeven dat de nieuwe formule van gezonde veganistische maaltijdvervanging inderdaad is gevonden en we zijn er ongelooflijk trots op. Dit is een uitstekende keuze voor mensen die trainen en dol zijn op het plantaardige dieet. Laten we de kenmerken van alle componenten in het product doornemen.

Erwteneiwit
Als gevolg van studies in 2014 door het National Institute for Health and Medical Research in Frankrijk, werd bevestigd dat erwt-eiwit spierdiktewinst bevordert. Naast een goede training heeft de toevoeging van erwteneiwit bijgedragen aan een significantere toename van de spierdiameter, vooral voor mensen die beginnen of terugkeren naar spierversterking.

Plantaardige erwteneiwitten worden aanbevolen als een uitstekend alternatief voor dieetproducten op basis van wei.

De samenstelling van het mengsel speelt een cruciale rol bij het bepalen van de netto eiwitbalans, waarbij essentiële aminozuren (EAA) spiereiwitsynthese kunnen stimuleren. EQ Pure Vegan Shake bevat eiwitisolaat afgeleid van erwten en meer dan 51% van het eiwit in elke portie. Daarnaast is het rijk aan essentiële aminozuren met vertakte ketens (BCAA) zoals leucine, isoleucine en valine, die een cruciale rol spelen bij de synthese van spiereiwit.

Erwteneiwit bevordert de synthese van spiereiwitten als het direct na de training wordt ingenomen. Daarom raden we aan om EQ Pure Vegan Shake direct na de training te drinken om het maximale resultaat te bereiken.

Rijst eiwit
Op zijn beurt is het tweede hoofdingrediënt in onze EQ Pure Vegan Shake, namelijk rijst, zelden betrokken bij voedselallergieën. Daarom kunnen mensen met voedselallergieën ook de voorkeur geven aan dit mengsel vanwege de aanwezigheid van rijstproteïne. Wat interessant is, het is zelfs geschikt voor gebruik in hypoallergene zuigelingenvoeding.

Sommige atleten zijn van mening dat rijstproteïne ook de bloedtoevoer naar de spieren kan bevorderen om de groei en het herstel te verbeteren. Dieters die gevoelig zijn voor gluten of zuivelproducten en op zoek zijn naar eiwitsupplementen, kunnen ook rijsteiwit overwegen.


Quinoa bloem
Quinoa meel wordt al eeuwen gebruikt voor het produceren van producten met uitstekende fysieke, sensorische en voedingskenmerken. Evenzo zijn de kwaliteiten van quinoa zo veelvlak dat het ook als een exotisch alternatief voor vegetariërs wordt beschouwd. Quinoa-dranken zijn de bron van waardevolle voedingsstoffen, zoals eiwitten, vitamine E, thiamine (vitamine B1), ijzer, zink en zelfs magnesium.

Baobab poeder
Nog een krachtig ingrediënt in onze plantenshake is Baobab-poeder. Volgens onderzoek gepubliceerd in Critical Reviews in Food Science and Nutrition, is baobabpulp rijk aan vitamine C, met 40 g die 84 tot meer dan 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) levert. Voedingswaarde van baobab bestaat uit fosfor, magnesium, zink, natrium, ijzer, mangaan, lysine, koolhydraten, vezels, kalium, eiwitten, lipiden, thiamine en calcium.

Alle componenten van pulp en zaden dragen bij aan een verbeterde spijsvertering, beter immuunsysteem, algemene hydratatie en gezondheid van de huid.

Het is gemeld dat Baobab antimicrobiële en ontstekingsremmende eigenschappen heeft - het is nuttig bij de behandeling of preventie van bloedarmoede en astma. Wat belangrijk is, is EQ Pure Vegan Shake gezoet met stevia-plant in vergelijking met andere shakes die sucralose bevatten.

Deze combinatie van unieke elementen maakt ons EQ Pure Vegan Shake onmisbaar voedingssupplement voor uw dagelijkse levensstijl. We hopen dat je van deze lichte vanillesmaak zult houden en de kenmerken ervan zult overtuigen.

Om te bestellen, klik hier: https://eqology.com/nl/register/?redirect=1177

U kunt inloggen onder nummer 8513909 en zich dan aanmelden als nieuwe klant.

 

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE